Op zondag 27 februari -Oscar Night 2011- lanceert Metropolis, de Antwerpse vestiging van Kinepolis Group, het nieuwe vipconcept ' Stars & Dinner'. Die avond kunnen filmliefhebbers terecht in Metropolis Antwerpen voor een gastronomisch walking dinner met aansluitend de avant-première van Oscar-kanshebber 'Black Swan'.

Na het succes van o.a. Ladies@The Movies en Opera in de Cinema, zet Kinepolis opnieuw zijn tanden in een totaal nieuwe bioscoopervaring, deze keer met een culinaire toets. Met 'Stars & Dinner' beantwoordt Kinepolis nogmaals aan de steeds toenemende vraag naar een unieke totaalbeleving als ontspanningsmoment. De combinatie van een uitgebreid diner met een film is een nieuw concept in België waarbij een eenvoudig avondje uit wordt omgetoverd in een onvergetelijk evenement.

Als VIP naar de film
Het maandelijkse 'Stars & Dinner'gaat als volgt. Wie zich tijdig inschrijft, wordt getrakteerd op een heuse vipbehandeling. Na een persoonlijk onthaal geniet men in de speciaal voorziene Stars Lounge van pure gastronomische verwennerij door J&M Catering. De avond wordt compleet met een bijzondere avant-première of een reprise van een echte klassieker.

Alles wordt tot in de puntjes verzorgd van aperitief tot en met koffie en dessert. Zelfs vestiaire en toiletbezoek zijn inbegrepen. Echte snoepers kunnen ook nog een box met een drankje naar keuze en ijspralines of popcorn meenemen naar de zaal, die bovendien exclusief voor hen is gereserveerd.
Dat smaakt naar meer.

Valt het totaalconcept in de smaak, dan genieten weldra ook ander Kinepolis-vestigingen van 'Stars & Dinner'.

Praktisch
Datum: Voor het eerst op zondag 27 februari
Periodiciteit: 1 keer per maand, in functie van een passende avant-première of event

Tijdstip: Walking dinner: 19 u - avant-première: 21u

Locatie: Metropolis Antwerpen
All-in-prijs Oscar Night: 49,90 euro per persoon

Inschrijven: Vanaf vrijdag 18 februari 2011 via www.kinepolis.com of ter plaatse

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: