Ervaar je favoriete films nóg intenser bij Kinepolis dankzij ScreenX. ScreenX is ‘s werelds eerste multi-projectietechnologie die wordt gebruikt in een bioscoopomgeving en was reeds beschikbaar sinds 2020 in Kinepolis Antwerpen. Deze technologie breidt het scherm uit naar de linker- en rechterwanden waardoor je een panoramische 270°-kijkervaring krijgt en je het gevoel hebt dat je midden in de film zit.

Je kan de ScreenX-ervaring sinds kort ook beleven in Kinepolis Brussel en Braine. Vanaf 1 mei kan je terecht in maar liefst zes bioscopen om je favoriete films nóg intenser te ervaren: Antwerpen, Brussel, Braine, Brugge, Kortrijk en Luik.

"Kinepolis begrijpt dat immersieve filmervaring een doorslaggevend onderdeel is van de filmindustrie", aldus Don Savant, Chief Business Officer bij CJ 4DPLEX, de ontwikkelaar van ScreenX, “We zijn enthousiast om de samenwerking met Kinepolis verder uit te breiden en zijn enorm trots op de opening van de nieuwe ScreenX zalen. Deze nieuwe zalen bieden bezoekers een ongeëvenaarde bioscoopervaring en laten zien wat bereikt kan worden als twee innovatieve bedrijven samenwerken.”

Met ScreenX beleef je scènes van films in een adembenemende 270º-projectie. Deze scènes zijn speciaal geselecteerd om de film en de beleving ervan optimaal tot hun recht te laten komen. Dit betekent dat de zijschermen tijdens een ScreenX-film niet constant filmbeeld vertonen.

Eddy Duquenne, CEO van Kinepolis Group: "We zijn verheugd om onze samenwerking met CJ 4DPLEX voort te zetten en meer nieuwe ScreenX zalen aan ons portfolio toe te voegen. Deze uitbreiding illustreert onze voortdurende toewijding om onze bezoekers innovatieve en meeslepende bioscoopervaringen te bieden, zodat ze het maximale kunnen halen uit het beleven van film op het grote scherm."

Bekijk nu alvast The Beekeeper, Dune: Part Two en Madame Web in ScreenX bij Kinepolis. Mis het niet en koop hier je ticket voor je eigen ScreenX-beleving.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over