Ladies at the Movies staat in maart 1 euro per verkocht ticket af aan Pink Ribbon in het kader van de 'Internationale Dag van de Vrouw'. Kinepolis en Pink Ribbon wensen hiermee alle vrouwen die zelf borstkanker hebben, gehad hebben of hiermee geconfronteerd worden in hun omgeving, een hart onder de riem steken.

Ladies at the Movies staat in maart dus in het teken van de strijd tegen borstkanker. Op 6 maart in Kinepolis Antwerpen, Kinepolis Hasselt, Kinepolis Kortrijk en Kinepolis Brugge en op 7 maart in Kinepolis Brussel, Kinepolis Gent, Kinepolis Leuven en Kinepolis Oostende (start: 19u - programma: www.kinepolis.be/ladies). Tickets zijn nu reeds verkrijgbaar in de Kinepolis-bioscopen of via kinepolis.be/ladies

Het Pink Ribbon Fonds, in 2011 opgericht in het kader van de Koning Boudewijnstichting, heeft als doelstelling zich in te zetten voor de bestrijding van borstkanker, zowel via sensibilisatie en voorlichting als via het steunen van initiatieven die het welzijn en de levenskwaliteit van vrouwen met borstkanker verbeteren. Met 10.000 nieuwe gevallen per jaar, is borstkanker de meest voorkomende vorm van kanker. Hoe sneller borstkanker wordt opgespoord, hoe groter de kans op genezing.

Kinepolis organiseert maandelijks Ladies at the Movies, een avondje film exclusief voor vrouwen, met demonstraties, animatie, een hapje en een drankje. Meer dan 70.000 vrouwen woonden reeds één of meerdere Ladies at the Movies events bij in Kinepolis.

Meer info www.pinkribbon-magazine.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: