Kinepolis kondigt aan dat het een huurcontract heeft getekend voor een bioscoop in het winkelcentrum Polygone in Béziers, in het departement Hérault in het zuiden van Frankrijk. De bioscoop werd voorheen uitgebaat door MonCiné en beschikt over 9 zalen en 1 462 zitplaatsen. Kinepolis start de uitbating vanaf 13 december 2023.

Het winkelcentrum Polygone, inclusief de bioscoop, is eigendom van Socri Limited, een vastgoedgroep gespecialiseerd in stadscentra. Kinepolis zal begin 2024 starten met renovatiewerken om de bioscoopinfrastructuur te moderniseren en aan te passen aan de Kinepolis-standaarden.

De overname van dit multiplex in Béziers maakt deel uit van de expansiestrategie van Kinepolis. Het wordt de derde Kinepolis-vestiging in Zuid-Frankrijk en de achttiende op nationaal niveau, goed voor een totaal van 199 zalen.

Eddy Duquenne, CEO van Kinepolis Group: "We zijn verheugd om de aanwezigheid van ons merk in het zuiden van Frankrijk uit te breiden en de Kinepolis-bioscoopervaring naar de inwoners van Béziers te brengen. We kijken ernaar uit om onze nieuwe collega's te ontmoeten en de filmliefhebbers van Béziers te leren kennen.”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over