Eddy Duquenne, CEO van Kinepolis Group, heeft tijdens CineEurope, de langstlopende en meest succesvolle Europese conventie en de vakbeurs voor grote, regionale en onafhankelijke cinema professionals, de "International Exhibitor of the Year Award" ontvangen. Deze award vormt een mooie erkenning voor de beleving die Kinepolis haar klanten biedt. Kinepolis wil bioscoopbezoekers laten genieten van 'the ultimate movie experience' en streeft ernaar de beste te zijn in bioscoopuitbating, marketing en vastgoedbeheer, de drie pijlers van haar strategisch model.

De CEO van Kinepolis mocht de prestigieuze prijs in ontvangst in het Centre Convencions Internacional Barcelona (CCIB) in Barcelona, Spanje. Eddy Duquenne voelde zich bijzonder vereerd met de internationale erkenning en droeg de prijs ook op aan zijn team van meer dan 2300 medewerkers.

Samen met Joost Bert, CEO naast Eddy Duquenne en vertegenwoordiger van de referentieaandeelhouders, zorgde Duquenne via zijn sterke managementsvisie de voorbije jaren voor een vernieuwde aanpak. Onder hun leiding wist het bedrijf, ondanks het stagnerende bioscoopbezoek, uitzonderlijke prestaties neer te zetten en aanzienlijke groei te verzekeren.

Het hele Kinepolis-team, de Raad van Bestuur en de Familie Bert houden eraan hun CEO Eddy Duquenne te feliciteren met deze prestigieuze prijs.

Congratulations movie: https://vimeo.com/221716849

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over