Na de applicaties voor iPhone en Android lanceert lanceert Kinepolis Group nu ook een internationale bioscoopapplicatie voor iPad. Het initiatief van Kinepolis is een nieuwe stap in de mobiele dienstverlening voor filmliefhebbers. De groep komt hiermee tegemoet aan de opmars van de tablet pc's.

De gratis iPad app is de volgende stap in de mobiele strategie van Kinepolis. In mei 2010 al lanceerde Kinepolis de iPhone-applicatie. Met succes, want momenteel werd de Kinepolis-app al 130 000 keer gedownload, waarvan 88 000 in België. In januari van dit jaar volgde een Android app, die ondertussen ook al 25 000 keer gedownload werd.

De nu gelanceerde iPad app werd gecreëerd door In the Pocket, één van de toonaangevende mobiele ontwikkelaars in België. Dit is allerminst het laatste hoofdstuk van de mobiele ambities van Kinepolis. De groep onderzoekt de mogelijkheid om de applicaties uit te breiden met ticketingfunctionaliteit. Kinepolis is de eerste bioscoopgroep in België die dergelijke apps op de markt brengt.

www.kinepolis.com/iPad

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: