Kinepolis lanceert vanaf 14 maart 2014 ‘Cinema Deluxe’, een vernieuwend concept in de Belgische bioscoopwereld. Het doel van ‘Cinema Deluxe’ is om bioscoopbezoeken op te waarderen naar een heerlijk avondje in stijl. Tijdens ‘Cinema Deluxe’ zal Kinepolis iedere vrijdagavond om 20u30 haar bezoekers, naast een niet te missen topfilm, ook een glaasje cava serveren. Snacks zullen daarentegen niet toegestaan worden. Op deze manier kan iedereen ongestoord van de film genieten. Om de bioscoopervaring en quality time extra te vergroten, zal de film in kwestie op de koop toe ingeleid worden door een filmkenner.

Kinepolis speelt hiermee in op de behoeften van filmfans. Uit intern onderzoek bleek immers dat er een grote groep cinemaliefhebbers liever een bioscoopvoorstelling bijwoont zonder snacks. De Belgische bioscoopketen hoopt hier vooral in te spelen op de behoeften van filmfans die snakken naar een bioscoopconcept met meer stijl en een unieke cinemabeleving in een rustige omgeving.

‘Cinema Deluxe’ zal vanaf 14 maart 2014 iedere vrijdagavond doorgaan in maar liefst zeven Kinepolis bioscopen in België: Antwerpen, Hasselt, Kortrijk, Gent, Brussel, Imagibraine en Luik. Kinepolis bezoekers krijgen de keuze uit twee topfilms, speciaal geselecteerd en in de kijker gezet door Kinepolis zelf. Vrijdag 14, 21 en 28 maart en vrijdag 4 april zullen in Vlaanderen ’12 years a slave’ en ‘Halfweg’ de aftrap geven. In Wallonië geven ‘12 years a slave’ en ‘Supercondriaque’ dan weer het startschot voor dit vernieuwend concept. Een ticket voor de ‘Cinema Deluxe’ ervaring bedraagt €12,95.

Programmatie van Cinema Deluxe:

  • 20u30: start receptie (met glaasje cava)
  • 20u50: inleiding door filmkenner
  • 21u00: start film

Voor meer info over ‘Cinema Deluxe’ bij Kinepolis of tickets, surf naar www.kinepolis.be/cinemadeluxe. 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: