Studenten worden maandelijks verwend met avant-première

De universiteiten en hogescholen lopen stilaan weer vol en dat is voor Kinepolis het ideale moment om ook zijn studentenjaar op gang te trekken. De bioscoopintroduceert alvast enkele nieuwigheden op basis van continue communicatie met de studenten. Zo wordt de gekende Katervrijdag nu Student's

Night op maandag en programmeert Kinepolis maandelijks een avant- première exclusief voor studenten, beiden inclusief een gratis drankje.

Vorig jaar konden de houders van de Kinepolis Student Card wekelijks op vrijdag bij Kinepolis terecht. Tegen een speciaal tarief konden studenten op die dag een film bekijken. Kinepolis heeft na het vorige academiejaar echter besloten om aan de formule te sleutelen en het wekelijkse moment te verplaatsen naar maandag. Na communicatie met de studenten werd immers vastgesteld dat op maandag veel meer jongeren in hun studentenhabitat verblijven, terwijl ze op vrijdag liever andere activiteiten plannen. Ook de naam van het filmmoment verandert en heet vanaf nu Student’s Night.

Kinepolis trakteert studenten vanaf dit academisch jaar ook elke maand op een avant- première. De eerste avant-première die gepland staat, is die van Looper. Deze Amerikaanse science fiction-film gaat op 8 oktober in avant-première bij Kinepolis, exclusief voor houders van de Kinepolis Student Card.

Kinepolis tracht met deze vernieuwingen zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de behoeften van de studenten en hoopt net als de voorgaande jaren tal van jongeren te mogen verwelkomen in een van de vele bioscoopzalen.

Kinepolis Student Cards, die nog steeds recht geven op de laagste tarieven bij Kinepolis, zijn zoals de voorbije jaren gratis aan te vragen voor iedereen die kan aantonen dat hij of zij daadwerkelijk student is (Hoger onderwijs: universitair en niet universitair, zevende of specialisatiejaar en avondonderwijs) en tussen de 17 en 30 jaar oud is. Een kaartje voor de Student’s Night-film, ook voor de avant-premières, kost €6,50. Met de Kinepolis Student Card kan je trouwens op alle dagen tegen een verlaagd tarief naar de cinema. Daarnaast biedt de Kinepolis Student Card nog tal van andere voordelen zoals het studentenmenu voor maar €4,90 of mogelijkheid tot deelname aan de vele wedstrijden via de newsletter en kortingen bij tal van partners van de Kinepolis Student Card.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: