De eerste dag van Gladiolen 2024 is vlot maar modderig verlopen. We kregen heel wat regen op ons dak tijdens de start van de avond. Gelukkig voor jullie bleef het nadien droog.

Vandaag verwachten we mooier lenteweer, met zelfs wat zon. Maar hou tussen 16 en 20u nog rekening met een mogelijke bui.

Aangepaste schoenen

Het terrein heeft een massa water en kletskes Vedett moeten slikken. Doe dus stevig en waterdicht schoeisel aan als je vandaag naar Gladiolen komt. In de tenten sta je op een verharde ondergrond.

Overbelasting netwerk, download je ticket vooraf

Het is zo leuk op Gladiolen dat jullie massaal stories en tiktoks willen delen. Maar daardoor wordt ook het netwerk overbelast en is het lastig om je digitaal ticket aan de inkom te openen. We raden je aan je ticket thuis al te downloaden, een screenshot te maken of af te drukken. Zo vermijden we wachtrijen aan de inkom.

Hou de wei bekervrij

Jullie zijn het béste publiek dat we ons kunnen wensen. We vonden vannacht amper bekers op de grond en ondanks de regen hielden jullie de sfeer er vettig in. Als organisatie krijgen we het ontzettend warm van zoveel medewerking. Bedankt om massaal al jullie lege bekers terug te brengen. Keep going!

Heen en weer

Gladiolen is vlot bereikbaar. Let wel: de dorpskern is volledig autovrij. Parkeren doe je aan Olen Shopping Park. Van daaruit rijden onze gratis festivalbussen. Meer info op gladiolen.be

Volledig uitverkocht

Gladiolen 2024 is volledig uitverkocht. Het heeft geen zin om zonder ticket naar het festival te komen.

We kijken uit naar festivaldag 2 met Hellmut Lotti, Zornik, Selah Sue en 20 andere artiesten! Wie al vroeger van het zonnetje wil genieten, is welkom op ons gratis straatfestival Boekel Boulevard vanaf 13u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over