In april van dit jaar speelde techno queen Charlotte de Witte een indrukwekkende 10 uur-durende set in Flanders Expo. Deze KNTXT editie in haar hometown Gent was de grootste zaalshow tot nog toe, goed voor zo'n 20.000 feestvierders. Op zaterdag 4 februari 2023 keert KNTXT terug naar de legendarische venue met een gloednieuw concept. KNTXT konnected brengt een unieke crossover tussen solo sets en exclusieve back-to-back-sessies, van Charlotte en van anderen, die naadloos in mekaar overgaan doorheen de nacht. Een ongeëvenaarde ervaring, zowel voor het publiek als voor de dj's zelf. De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

“We're going for a new edition in my hometown! Super excited to take KNTXT back to Ghent again for another massive night at the iconic Flanders Expo. We, the KNTXT Family, will prepare something unique for you this night! Something you've never seen before. This will be madness!” - Charlotte de Witte

De aankondiging is de kers op de taart van wat voor Charlotte de Witte een ongelooflijke week is geweest. Nadat ze tijdens Amsterdan Dance Event (ADE) de talk of the town was met haar waanzinnige KNTXT show in Ziggo Dome, kroonde ze zich gisteren voor het derde jaar op rij tot beste techno act in de DJ Mag Top 100. Meer nog, Charlotte staat nu op de veertiende plaats in de algemene DJ Mag chart! Een topprestatie, waarmee ze haar reputatie als één van 's werelds meest getalenteerde artiesten herbevestigt.

Tickets voor KNTXT konnected in Flanders Expo kosten €49,99 en zijn beschikbaar vanaf vrijdag 4 november om 10u via go.kntxt.be/ghent. Wie zich registreert kan deelnemen aan een presale met voordeeltarief aan €44,99. Voor de allergrootste fans zijn er Paddock tickets beschikbaar aan €124,99 of €119,99 in presale.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over