Op 10 februari keert KNTXT terug naar Flanders Expo in Gent. Charlotte de Witte, 's werelds nummer 1 techno-act en oprichtster van KNTXT, had haar komst reeds bevestigd. Vandaag worden er nog vijf artiesten aan de line-up toegevoegd.

​Rijzende ster Alignment omschrijft zijn stijl als 'een reis naar de donkere hoeken van je ziel'. Zijn post-apocalyptische warehouse rave sound werd meteen opgemerkt door heel wat technogrootheden. Als een van de eerste artiesten die tekende bij het label, met zijn succesvolle Attack EP, kan deze KNTXT regular niet ontbreken op de line-up.

​Ook Nina Kraviz duikt mee de nacht in. Als producer, zangeres, songwriter en oprichter van meerdere platenlabels, is ze een vooraanstaande curator van elektronische muziek. Nina reikt breder, dieper en verder terug in haar zoektocht naar kosmische en inspirerende geluiden. Haar voortdurende streven naar diepere emotie maakt van haar sets een exclusieve beleving.

De Duitser Chris Liebing staat quasi synoniem voor techno. Hij daagt zowel zichzelf als zijn publiek voortdurend uit om nieuwe horizonten te verkennen binnen de elektronische wereld. Zijn muzikale reis omvat het robuuste en repetitieve geluid uit de jaren '90, het gestripte minimalisme aan het begin van het millennium, recentere filmische sferen en bredere alternatieve elektronica. In 2019 releaste Charlotte de Witte samen met Liebing de EP 'Liquid Slow'.

​Volgende naam op de bill: Nico Moreno. De jonge Fransman is op enkele jaren tijd opgeklommen tot een van de belangrijkste spelers in de industriële hard techno scene. Zijn innovatieve composities, gevuld met pakkende geluiden en meeslepende ritmes, weerspiegelen zijn passie voor muziek en zijn inzet om een unieke ervaring te bieden aan zijn publiek.

​Met de toevoeging van Inox Traxx is de indrukwekkende line-up van KNTXT compleet. Haar sets kunnen het beste worden omschreven met een citaat van Hard Wax: "Vlekkeloos, zeer effectief, pure techno". Haar EP's op de labels van Ben Sims (Hardgroove en Symbolism) evenals regelmatige uitnodigingen van Berghain maken van Inox Traxx een naam om in de gaten te houden!

Reguliere tickets voor KNTXT in Flanders Expo kosten €54,99 en zijn beschikbaar via go.kntxt.be/ghent. Voor de allergrootste fans zijn er Paddock tickets beschikbaar aan €139,99. Get 'em while they're hot!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over