KNTXT, het techno-concept van Charlotte de Witte, kondigt met trots de allergrootste zaalshow tot op heden aan. Deze ùltieme KNTXT-ervaring zal plaatsvinden op zaterdag 5 februari in Flanders Expo, in Charlotte’s hometown Gent. De ticketverkoop start op dinsdag 26 oktober om 10u via kntxt.link/ghent. Regular access tickets kosten €44,99, maar wie zich via de link registreert kan deelnemen aan een presale vóór de start van de algemene verkoop en zo tickets kopen aan een voordeeltarief van €39,99. Voor de allergrootste fans zijn er Paddock access tickets beschikbaar. Zo'n VIP package kost €119,99 of €114,99 via de presale.

Een legendarisch feest op een al even legendarische locatie, want Flanders Expo is natuurlijk de voormalige thuisbasis van I Love Techno. Een enorme ruimte die met behulp van een spectaculaire productie wordt omgevormd tot een KNTXT-wonderland. Een hypnotiserende lichtshow en top notch geluid en dat allemaal in samenwerking met het Tomorrowland-team.

KNTXT, dat is iedere keer opnieuw een onvergetelijke rave met de grootste techno dj’s op aarde. Duizenden mensen van over de hele wereld kwamen de afgelopen jaren al mee feesten. Deze XL editie in Gent belooft extra bijzonder te worden. Charlotte zal namelijk zelf de hele nacht lang achter de draaitafels staan. Met een exclusieve 10uur-durende set graaft ze diep in haar indrukwekkende oeuvre en brengt ze een unieke en genre-overstijgende sound naar Flanders Expo.

"Eén van de weinige dingen die me de afgelopen 18 maanden scherp heeft gehouden, was het op de hoogte blijven van nieuwe muziek releases. Het gaf me een doel in tijden waarin alle zekerheden wegvielen. Mijn muziekcollectie is gegroeid en gaat intussen breder dan peak time techno. Ik kan niet wachten om jullie mee te nemen op een tien uur-durende reis doorheen mijn muzikale verleden, heden en toekomst. En eerlijk gezegd, ik kan hier geen betere plaats voor bedenken dan mijn geboortestad Gent. De plek waar het 12 jaar geleden allemaal begon voor mij . Dit wordt een nacht om nooit te vergeten!", aldus Charlotte de Witte.

Deze aankondiging is de kers op de taart van wat voor Charlotte al een ongelooflijk jaar is geweest. De release van een nieuwe EP, een livestream set van Mugello Circuit samen met Formule 1, een samenwerking met Apple Music voor een reeks samengestelde playlists en natuurlijk een nummer 1-hit met de meesterlijke remix van “The Age of Love” samen met Enrico Sangiuliano.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
KNTXT presents Charlotte de Witte
Datum: 
5 februari 2022
Locatie: 
Flanders Export, Gent

Reservatie:

Meer over