Op zaterdag 16 november vindt de tweede Sportpaleiseditie van KNTXT plaats. KNTXT, dat is een concept met een duidelijke doelstelling: een kwaliteitsvolle techno-ervaring, met de beste nationale en internationale acts. Na edities in Brussel, Gent en Antwerpen en een eigen stage op Tomorrowland, bracht KNTXT de allerbeste technobeats van het moment vorig jaar voor het eerst naar het Sportpaleis. Naast bezielster Charlotte de Witte tekenden ook technogrootheden Chris Liebing, Len Faki en Sam Paganini present. DVS1 en One Track Brain maakten de line-up van de grootste KNTXT editie ooit compleet. Bekijk de aftermovie hier.

Deze week pakt KNTXT uit met de indrukwekkende line-up voor de tweede editie. Vijf dagen lang wordt elke dag een nieuwe naam bekend gemaakt. Gisteren werd al de komst van Charlotte de Witte bevestigd, vandaag wordt daar de Londense dj en producer Dax J aan toegevoegd. Al op erg jonge leeftijd sloeg Dax aan het producen. Zijn muziek was oorspronkelijk vooral geïnspireerd door Drum n Bass helden als Goldie en Bad Company. Tot hij een zekere zomer in Ibiza techno ontdekte. Het werd zijn grote liefde. Hoewel de passie voor 4/4 beats het sindsdien helemaal heeft overgenomen, blijven oude Jungle vibes tot op vandaag herkenbaar in zijn tracks. Zijn trademark sound wordt opgepikt door de grootste dj's in de elektronische muziekscene en brengt hem naar de meest legendarische feesten. Zo draaide hij een closing set op Awakenings voor ADE in de Amsterdamse Gashouder en speelde hij een 10 uur durende marathonset in Berghain, 's werelds meest beruchte techno club in Berlijn.

KNTXT in het Sportpaleis, dat is feest tot in de vroege uurtjes. Tickets zijn nu beschikbaar. Get 'em while they're hot!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
KNTXT
Datum: 
Zaterdag 16 november 2019
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over