Eerder kondigde wij al aan dat de piraten van Alestorm Into the Grave hebben gecancelled. Het goede nieuws is dat de organisatie een uitstekende vervanger heeft gevonden: de Finse folk metal helden van Korpiklaani zullen Alestorm vervangen op zaterdag 13 augustus 2016 in Leeuwarden!

De heren van Korpiklaani maken folkmuziek geïnspireerd door de Finse mythologie. Het laatste album ‘Noita’ uit 2015 is goed ontvangen. Op deze plaat hoor je de vertrouwde sound van de Finnen terug: het bestaat uit een mix tussen vrolijke folknummers afgewisseld met serieuzer werk. De band staat erom bekend om zijn liveshows, die eigenlijk garant staan voor een spetterend feestje. Wij verwachten dan ook niks minder!

Into The Grave vindt dit jaar voor het eerst op twee dagen plaats. Op vrijdag 12 augustus 2016 spelen Slayer, Airbourne, Amaranthe, Scar Symmetry, Vektor en Gruesome. Een ticket voor enkel de vrijdag kost Tickets: 35 euro in de voorverkoop (excl. servicekosten). De volgende bands spelen op zaterdag 13 augustus: Kreator, Carcass, Exodus, Korpiklaani, Voivod, The Black Dahlia Murder, Unearth, Tribulation en Evil Invaders. Een ticket voor de zaterdag kost 15 euro in de voorverkoop (excl. servicekosten).

Het is ook mogelijk om een combi-ticket te kopen voor Into the Grave. Een combi-ticket kost 45 euro in de voorverkoop (excl. servicekosten) en daar krijg je dan vijftien bands voor terug! Tickets voor het festival koop je hier: http://www.ticketmaster.nl/artist/into-the-grave-tickets/963288

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: