Kroatië – België op vrijdag 8 november om 17.40 en België – Litouwen op dinsdag 12 november om 20.10 bij Q2 en via hln.be

Onze Belgische voetbalvrouwen legden tot nu toe een vlekkeloos kwalificatieparcours af. De eerste wedstrijd tegen Kroatië, begin september, eindigde in een verpletterende 6-1-zege. Ook vorige maand tegen Roemenië konden de Red Flames drie punten pakken, al bleef de eindstand van 0-1 onveranderd na een vroeg doelpunt van Laura Deneve, die al in de negende minuut kon scoren. Kunnen de dames vrijdag 8 november opnieuw met scherp schieten tijdens de terugwedstrijd in en tegen Kroatië? Q2 schakelt al in de vooravond, om 17.40, over naar het Kroatische Zaprešić, waar ook Dirk Deferme kampeert voor het wedstrijdcommentaar. Maarten Breckx blijft in zijn vertrouwde studio in Vilvoorde, waar hij met huisanalisten Jan Mulder en Marc Degryse de match onder de loep neemt. De wedstrijd Kroatië-België is ook live te volgen via hln.be en de VTM GO-app.

Dinsdag 12 november volgt meteen de vierde kwalificatiewedstrijd van de Red Flames. Op eigen veld spelen de dames dan tegen Litouwen. Q2 is er vanaf 20.10 live bij. Ook tijdens dit duel zullen Marc Degryse en Jan Mulder in de studio van Maarten Breckx zetelen, Dirk Deferme verzorgt het wedstrijdcommentaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over