De filmrelease ‘Jack The Giant Slayer’ brengt op 20 maart in Kinepolis Antwerpen met het 3D-artwork van Joe Hill een ultieme 3D-ervaring aan iedere bezoeker! Mis deze reuzenkans niet!
Naar aanleiding van de nieuwste filmrelease ‘Jack The Giant Slayer’ van regisseur Bryan Singer (The Usual Suspects, X-Men, Valkyrie, etc.), zet internationaal 3D-artwork artist Joe Hill (van 3D Joe and Max) het 3D-effect van deze film extra in de verf. Kom daarom aanstaande woensdag 20 maart zijn uniek 3D- artwork in Kinepolis Antwerpen bewonderen en stap letterlijk in de wereld van ‘Jack The Giant Slayer’. Neem een reuzenleuke pose aan en laat je tussen 19u en 21u fotograferen in de foyer van Kinepolis Antwerpen. Een dag later vind je je foto terug op www.facebook.com/WarnerBrosBelgium en www.kinepolis.be/Jack.

Wie is Joe Hill?
Joe is de leidende artiest van 3D Joe and Max, dat wereldwijd geroemd wordt voor hun 3D street art. Ze maken hun werk steeds toegankelijk voor de toeschouwers en passanten, want het werk is pas helemaal klaar als er publieke interactie is.

Joe: “Ik kijk er enorm naar uit om naar België te komen om het 3D street artwork te tonen dat ik gemaakt heb voor de release van “JACK THE GIANT SLAYER”. De film heeft me op creatief vlak enorm geïnspireerd en het was een echte uitdaging om een optische illusie van een gigantische bonenstaak die uit de hemel naar de aarde valt, te creëren. Ik ben een grote fan van Bryan Singer!”

Voor meer info over 3D Joe and Max: www.3djoeandmax.com.

De film ‘Jack The Giant Slayer’ speelt vanaf woensdag 20 maart bij Kinepolis.

Korte inhoud van ‘Jack The Giant Slayer’:
Als een jonge kerel zonder het zelf te beseffen de deur tussen onze wereld en die van een vreselijk ras reuzen opent, weet hij niet dat hij een oude oorlog nieuw leven heeft ingeblazen. De reuzen proberen het land dat ze ooit verloren, terug te winnen en de jonge Jack (Nicholas Hoult) moet de strijd van zijn leven aangaan om ze te stoppen. Vechtend voor het koninkrijk en zijn mensen, en de liefde van een dappere prinses, komt hij oog in oog te staan met krijgers die niet te stuiten zijn, waarvan hij dacht dat ze enkel in legendes bestonden ...

De gelauwerde filmmaker Bryan Singer regisseert het 3D actie-avontuur “Jack the Giant Slayer” met Nicholas Hoult als Jack in de hoofdrol. Andere sterren van de film zijn Eleanor Tomlinson als prinses Isabelle, Stanley Tucci als de onbetrouwbare Roderick, Ian McShane als Isabelle’s vader, Koning Brahmwell, Bill Nighy als Generaal Fallon, de meedogenloze tweekoppige leider van het reuzenleger en Ewan McGregor als de loyale ridder Elmont.

Singer regisseerde een screenplay van Darren Lemke, Christopher McQuarrie en Dan Studney en een verhaal van Darren Lemke en David Dobkin. De producers van de film zijn Neal H. Moritz, David Dobkin, Bryan Singer, Patrick McCormick en Ori Marmur. De executive producers van deze film zijn Thomas Tull, Jon Jashni, Alex Garcia, Toby Emmerich, Richard Brener, Michael Disco en John Rickard.

Het team van creatieve filmmakers bestaat uit director of photography Newton Thomas Sigel, production designer Gavin Bocquet, editors John Ottman en Bob Ducsay, en costume designer Joanna Johnston. De muziek werd gecomponeerd door John Ottman.
Het special effects team bestaat uit special effects supervisor Dominic Tuohy en visual effects supervisor Hoyt H. Yeatman Jr.

Voor meer info of voor het bestellen van tickets, surf naar: www.kinepolis.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: