Zuiderkroon Antwerpen presenteert een exclusief verjaardagsconcert van deze grote persoonlijkheid uit de Vlaamse showbusiness. Günther Neefs is in 2005 al 15 jaar onderweg!
Hij heeft in die jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd als een uniek entertainer, die de Zuiderkroon zeker zal inpakken met zijn innemende persoonlijkheid en prachtige, warme stem. Het wordt een niet te missen gelegenheid om een échte artiest op de top van zijn kunnen te horen en te zien in een unieke show.

De populariteit van Günther toont zich in de ticketverkoop van het ZUIDERKROON concert: het loopt als een trein en de
LAATSTE 100 TICKETS zijn nu beschikbaar!

'15 JAAR GÜNTHER NEEFS' is een totaalspektakel met een visueel en muzikaal overzicht van deze rasartiest die reeds 15 jaar op de bühne staat. Intieme momenten worden afgewisseld met uitbundige ambiance, Günther brengt een show met nieuwe nummers en klassiekers, al dan niet in een nieuw jasje. Een feest voor elke concertliefhebber!

'15 JAAR GÜNTHER NEEFS' concert op 11 november 2005 om 20u15 in de Zuiderkroon te Antwerpen. Toegangskaarten 22,00 EU en 27,00 EU. Prijs is exclusief service- en portkosten en inclusief btw.
Bestellingen via www.zuiderkroon.be of telefonisch op het nummer 070/ 345 345.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: