Laura Raemaeckers stelt op 31 augustus haar nieuwe album “Naked on the Inside” voor in het CC de Velinx in Tongeren. Zolang hoeven de fans alvast niet te wachten want sinds vandaag is het album alvast verkrijkbaar in de platenzaak.

Laura bracht vorige zomer haar eerste solo single uit na haar deelname aan Idool 2004. "Talk or take a walk" noemde hem en hij werd meteen een groot succes. Later volgde ook nog "Masquarade". Deze zomer scoort ze een dikke radiohit met "Shattered". De single was de voorloper van het nieuwe album "Naked on the inside".

Het album "Naked on the inside" bevat natuurlijk nog veel meer nummers. Het album bevat o.a. ook het nummer "Reason". "Reason" zal Laura's 2de single worden uit haar album en hiervoor wordt binnenkort in Rome nog een videoclip opgenomen.

Laura scoorde eerder al met "Talk or Take a walk" in het buitenland. Zo werd die single in Spanje, Slovakije, Polen en Rusland gereleased. Haar nieuwe album daarentegen zal ook alvast verkrijgbaar zijn bij onze noorderburen.

Laura geeft naar aanleiding van haar nieuwe album een showcase met live band in CC DE VELINX te Tongeren een gratis concert! Jullie kunnen er allemaal bijzijn. Het enige dat je hoef te doen is een simpel mailtje te sturen met de volledige naam van de mensen die komen en dat moet je sturen naar naar Laura@mostiko.be !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: