De “madammen” zijn terug met drie

Er zijn terug drie “madammen”. Karoline Kamosi, beter bekend onder haar artiestennaam Leki, zal vanaf dinsdag 15 oktober samen met Anja Daems en Cathérine Vandoorne De Madammen presenteren op Radio 2. Leki werd vanmorgen voorgesteld als de nieuwe “madam”.

Groot nieuws gisteren op Radio 2: rond 10 uur kondigden Anja Daems en Cathérine Vandoorne aan dat ze een nieuwe “madam” gevonden hadden. Even voor 12 uur vandaag volgde de onthulling. In juli nog nam presentatrice Ilse Van Hoecke afscheid van het populaire radioprogramma en sindsdien gingen de madammen met twee door het leven.

Van meisje naar madam: Leki is alvast razend enthousiast over haar nieuwe job:

“Nog niet zo lang geleden dacht ik dat ik niet meer vlug radio zou maken. En kijk nu... Van meisje naar madam! (lacht) Maar ook buiten de radio heb ik het gevoel dat ik gegroeid ben. Ik ben heel geëngageerd, sta met mijn beide voeten stevig op de grond en bruis van energie! Het is mooi hoe alles samenkomt.”

Zes jaar De Madammen

Op dinsdag 15 oktober beleeft Leki haar vuurdoop als madam, de dag waarop het Radio 2- programma dag op dag zes jaar bestaat. Chef-kok Roger Van Damme beloofde alvast een feesttaart te bakken voor Anja, Cathérine en Leki. En Jelle Cleymans, die brengt morgen een welkomstlied voor de kersverse madam.

Over Leki

Leki is bij het brede publiek vooral bekend als R&B-zangeres die met nummers als Crazy, Breakin’ Out en Over The Rainbow grote hits scoorde in Vlaanderen. Daarnaast was ze ook het gezicht van programma’s als Coolsweat (TMF) en 71° Noord (2BE/vtm). Ook op radiovlak heeft Leki haar strepen al verdiend. Zo presenteerde Karoline een aantal jaren het Studio Brussel- programma Juice en even later het R&B- en soulprogramma Leki op MNM. Volgend jaar brengt Leki haar vijfde album uit. Daarnaast zet Leki zich onvoorwaardelijk in voor haar vzw Nanda. Daarmee wil ze de droom van haar vader, een ziekenhuis bouwen in Congo, wil verwezenlijken.

De Madammen, elke weekdag van 10 tot 12 uur op Radio 2 en op Eén

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over