Jullie hebben er even op moeten wachten, maar de line-up voor de 26ste editie van Graspop Metal Meeting is compleet! Op vrijdag 16 juni sluit Machine Head de South Stage af. Na heel wat jaren van afwezigheid komt de band rond Robb Flynn dit jaar eindelijk terug naar Dessel en ditmaal met een EXCLUSIEVE EUROPESE FESTIVALSHOW!

De band uit Oakland, Californië bracht vorig jaar met “Of Kingdom and Crown” hun 10e en één van hun hardste albums uit. Machine Head’s laatste passage op de weide van Graspop Metal Meeting in 2012 was al memorabel en ze zullen dit kunstje 11 jaar later ongetwijfeld moeiteloos herhalen! Smeer de kelen al maar om klassiekers als ‘Imperium’, ‘Aesthetics Of Hate’ en ‘Davidian’ mee te brullen! De band brengt voor hun vierde bezoek aan GMM een speciale headline productie mee naar Dessel. Let freedom ring with a shotgun blast!

Ook mogen we deze editie Helmut Lotti, één van de beste klassieke stemmen in België, verwelkomen met zijn nieuwe project: “Hellmut Lotti Goes Metal”. De zanger heeft al langer een voorliefde voor metal en deze passie komt hij (voor de eerste keer live) voorstellen aan het GMM-publiek. Afspraak op zondag 18 juni in de Metal Dome!

Maken de line-up voor #GMM23 compleet: Eclipse, Pro-Pain, Rage Against The Machine-gitarist Tom Morello en Schizophrenia.

Elegant Weapons verhuist van donderdag naar zondag.

Klik HIER voor een overzicht met alle bevestigde namen.

Alle accommodaties voor GMM 2023 zijn ondertussen uitverkocht. Alle VIP Deck tickets voor donderdag 15 juni en alle festivaltickets voor zaterdag 17 juni zijn al de deur uit. Wil je hét metalen hoogtepunt van het jaar niet missen? Bestel dan snel je tickets via ticketmaster.be. Ook in 2023 zal GMM 4 dagen een ijzersterke affiche voorschotelen. Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats van 15 t.e.m. 18 juni. Voor de 26e keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardcore tot hardrock, van black metal tot thrash metal, van punk tot metalcore en nog veel meer. GMM 2023, het metalen hoogtepunt van het jaar waar iedere metalhead nu al naar aftelt. Meer info via www.graspop.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over