Fan event ‘The Hobbit: The Desolation of Smaug’ – 4/11/2013 – Kinepolis Brussels

Op 4 november 2013 organiseert Kinepolis Brussel, speciaal voor de allergrootste Hobbit-fans, een heus Hobbit-fan event. Voor dit fan event konden geen tickets besteld worden. De aanwezige fans zullen vooral bestaan uit winnaars die deelnamen aan de Hobbit-wedstrijd via de Kinepolis website. De fans zullen maandag 4 november de mogelijkheid krijgen om een live Q&A bij te wonen op groot scherm met niemand minder dan Peter Jackson en de cast van ‘The Hobbit: The Desolation of Smaug’ met o.a. Orlando Bloom, Richard Armitage, Evangeline Lilly, Lee Pace en Luke Evans. Eveneens zal al exclusief filmmateriaal getoond worden uit de nieuwste Hobbit-film: ‘The Hobbit: The Desolation of Smaug’. De aanwezige fans krijgen tevens de kans om de eerste Hobbit-film opnieuw in 3D te bekijken alvorens de Q&A-livestream van start zal gaan. 1 gelukkige fan zal zelfs naar huis mogen gaan met een gesigneerde poster van de cast.

Programma 4 november 2013 bij Kinepolis Brussel:

  • 19u30: deuren gaan open
  • 20u00: ‘The Hobbit: An Unexpected Journey’ in 3D gaat van start
  • 22u30: pauze + aankondiging winnaar van de gesigneerde poster
  • 23u00: live Q&A met regisseur Peter Jackson en cast, waaronder Orlando Bloom, Richard Armitage, Evangeline Lilly, Lee Pace en Luke Evans + exclusief beeldmateriaal uit ‘The Hobbit: The Desolation of Smaug’
  • 00u30: einde

Korte inhoud ‘The Hobbit: The Desolation of Smaug’:

Na een succesvolle doortocht over en onder de Mistige Bergen, moeten Thorin en zijn gezelschap beroep doen op een machtige vreemdeling vooraleer ze de gevaren van Demsterwold kunnen trotseren zonder hun tovenaar. Als ze Meerstad bereiken zal de hobbit Bilbo Balings zijn afspraak met de Dwergen moeten nakomen. Het gezelschap moet de reis naar de Eenzame Berg voltooien en Balings moet de Geheime Deur zoeken die hem toegang verleent tot de schat van de draak Smaug. En waar is Gandalf heen? En wat is zijn geheime zaak in het Zuiden?

Voor bijkomende informatie over ‘The Hobbit: The Desolation of Smaug’, ga naar www.kinepolis.be. 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: