2023 kan nu al niet meer stuk voor Lizzo! De Amerikaanse zangeres verliet de Grammy’s met twee prijzen: 'Best remixed recording' en de prestigieuze 'Record of the year'.

Lizzo won 'Record of the Year' voor haar hit 'About Damn Time'. Ze nam het op tegen kleppers als Harry Styles, Doja Cat, Kendrick Lamar en Beyoncé, en won hiermee meteen een van de vier grootste en meest prestigieuze categorieën van de avond. In haar dankwoord noemde Lizzo de artiesten die haar het meest hebben geïnspireerd, waaronder Prince en Beyoncé, die ze omschrijft als 'the artist of our lives'.

Het is niet de eerste keer dat de zangeres triomfeert op de Grammy’s, die algemeen worden beschouwd als de belangrijkste awards in de muziekindustrie. In 2020 won ze drie prijzen voor haar album 'Cuz I Love You'.

Vorige week onthulde Lizzo de video voor het nummer 'Special'. De zangeres vliegt als superheld door de straten van haar stad.

OP EUROPESE TOURNEE

Binnenkort begint Lizzo aan het Europese deel van haar 'Special Tour'. Ze start op 17 februari 2023 in Oslo en houdt halt in België op vrijdag 24 februari in het Sportpaleis inAntwerpen. Gegarandeerd speelt ze hits als 'About Damn Time', '2 Be Loved (I am Ready)'en 'Rumors'.

Tickets voor 'Special Tour' in Sportpaleis

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over