Dansen voor het goede doel op Qmusic Que Pasa Party

Que pasa op vrijdag 4 december in Versuz? Dansen en feesten zoals elk weekend, maar deze keer voor het goede doel! Speciaal voor Rode Neuzen Dag nodigen Q-dj’s Vincent en Jolien heel wat grote artiesten uit op de Qmusic Que Pasa Party in de Hasseltse nachtclub. Aan de draaiknoppen: Lost Frequencies, Regi, Sem Thomasson en vele anderen. Vergeet jouw Rode Neus en stralende celebrity-glimlach niet voor deze onvergetelijke avond. Tickets voor € 15 verkrijgbaar via http://Qmusic.be. De opbrengst gaat volledig naar Rode Neuzen Dag.

Felix De Laet – beter bekend als Lost Frequencies – staat samen met Dimaro, Regi, Sem Thomasson, Les Mecs en Funk D achter de dj-booth van de Hasseltse nachtclub Versuz. In december staat hij geprogrammeerd in het Sportpaleis tijdens de “Bringing the Madness 3.0” shows van Dimitri Vegas & Like Mike, maar op vrijdag 4 december toont de jonge dj zijn warm hart voor Rode Neuzen Dag.

Line-Up:

  • 22u00: Dimaro
  • 23u00: Regi
  • 00u00: Lost Frequencies
  • 01u30: Sem Thomasson
  • 03u00: Les Mecs + Funk D

Over Rode Neuzen Dag

De goeddoelactie van Qmusic, VTM en Belfius wil meer psychologische hulp bieden aan jongeren en het taboe rond psychische problemen doorbreken. Heel Vlaanderen zet zich met verschillende hilarische acties in voor Rode Neuzen Dag en via een simpele sms met de melding ‘Rode Neus” naar 4666 doneer je 1 euro het fonds. Op vrijdag 4 december start om 6u ’s morgens de ’40 Uur Rode Neuzen Radio’ en op zaterdagavond 5 december brengt VTM om 20u een liveshow vol humor, pakkende getuigenissen en straffe muzikale acts in ‘Rode Neuzen Dag: De Liveshow’. Na De Liveshow bij VTM, worden de highlights van ‘Clouseau & Van Geel In Concert’, het benefietconcert van Clouseau en Jonas Van Geel, uitgezonden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: