Op 27 november 2021 vierde Xander De Rycke 15 jaar carrière in Lotto Arena met 'XDR15': een eenmalige comedy special met het beste uit 12 zaalshows. De voorstelling is nu exclusief te bekijken op Streamz. Daarnaast lanceert de comedian het derde seizoen van zijn podcast 'Ben je nog aan het kijken?' en hervat hij zijn stand-up tour 'Bekend & Bescheiden'.

XDR15
In 2006 stond de toen 18-jarige Xander De Rycke voor het eerst op een podium. Hij sleepte meteen de Homo Cabarectus-award in de wacht: het startschot van een succesvolle carrière. Op 15 jaar tijd schreef De Rycke 12 zaalshows, 2 biografieën, veroverde hij een cultstatus in de podcastwereld en bouwde hij een gigantische fanbase op. In 'XDR15' brengt hij de klassiekers en fan favorites (denk aan 'Godverdomme Kurt') maar er is ook nieuw materiaal. Kijkers kunnen zich verwachten aan een nieuw uur 'Houdt het voor bekeken' en enkele cameo's van oude bekenden. Niet louter een best of dus, maar een groots comedyfeest.

'XDR15' was een eenmalige special in Lotto Arena en wordt verder niet live gespeeld. De integrale show is nu exclusief beschikbaar op Streamz.

Bekend & Bescheiden
Na 15 jaar carrière zit het er bovendien nog lang niet op voor De Rycke. Sinds januari is hij op tournee met 'Bekend & Bescheiden', zijn meest persoonlijke voorstelling tot nog toe. De show kon nog nèt in première gaan in voorjaar 2020, alvorens ons land in (eerste) lockdown ging. Na bijna 2 jaar kan de tour hervat worden. Verwacht een 2 uur durend spervuur aan observaties en herkenbare verhalen.

Ben je nog aan het kijken?

Xander lanceert ook het 3de seizoen van zijn podcast 'Ben je nog aan het kijken?'. Hierin nodigt hij iedere week een nationale of internationale gast uit voor een boeiend gesprek over zijn/haar/hun favoriete tv-show. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen heeft hij het samen met Average Rob over The Boys.

Later volgen nog afleveringen met Imane Boudadi, Kyle Hebert (Dragon Ball, Naruto), Charlie Dewulf, Jordi Ostir, John Kassir (Tales From the Crypt), Elien en Jana Valcke, Michael Haigney (Pokémon), Emily March (Mystery Science Theater 3000), Jeroen Van Zwol en Elphin Lloyd-Jones (Beestenbos is boos).

— XDR15 is vanaf vandaag exclusief te bekijken op Streamz. Ook de vorige specials van Xander De Rycke zijn beschikbaar op de streamingdienst.
— De Rycke tourt momenteel met Bekend & Bescheiden. Tickets zijn verkrijgbaar via www.xanderderycke.be
— Beluister het derde seizoen van Ben je nog aan het kijken via www.xanderderycke.be/podcast

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over