De derde single van de nieuwe remix EP is gemaakt door Willem Ardui, bekend van Blackwave

Singer-songwriter & muzikante Luka bracht haar debuut album ‘First Steps of Letting Go’ iets meer dan een halfjaar geleden uit. Nu brengt ze een nieuwe remix EP, genaamd 'Reworks [FSOLG]', uit met drie reworks van nummers die op haar debuutalbum staan. Naast de eerder uitgebrachte remixes van Barbagallo en Wannes Salomé, staat er een derde remix van Willem Ardui op de EP. Hij maakte een remix van Luka's track 'Same Song'.
‘Reworks [FSOLG]’ is nu overal te beluisteren. Dit najaar gaat Luka op een Nederlandse clubtour, waarvoor tickets nu te koop zijn.

Als er iets is wat geboren artiesten onderscheidt van hen die alleen maar bekendheid nastreven, is het de bijna roekeloos te noemen drang naar creatieve vernieuwing. Het is niet de makkelijkste weg die zij kiezen, maar wel veruit de meest interessante en oprechte. Wie de carrière van Lisa Lukaszczyk bekijkt, kan niet anders dan concluderen dat zij zo’n authentiek talent is dat haar eigen muzikale universum aan het schapen is. Geboren in Kaapstad en wonend en werkend vanuit Rotterdam, timmert de singer-songwriter al geruime tijd onder de naam Luka aan de weg, wat uiteindelijk leidde tot de release van haar debuut album ‘First Steps of Letting Go’ in oktober vorig jaar. Dit album werd zeer goed ontvangen door de Nederlandse en Belgische pers:

  • “Luka is een belofte”- Volkskrant
  • “Even origineel als eigenzinnig” – OOR
  • “dit debuutalbum van Luka laat niemand, nergens onberoerd” – Luminous Dash (BE)
  • “Luka is een enorm talent” – Music Maker
  • “Elk lied voelt als een schilderij” – Dansende Beren (BE)

Luka's debuutalbum wordt nu opgevolgd door een remix EP genaamd 'Reworks [FSOLG]', met drie prachtige bewerkingen gemaakt door drie geweldige muzikanten. Na het uitbrengen van de eerste twee singles van Barbagallo en Wannes Salomé is de derde remix op deze EP, een rework van Luka’s ‘Same Song’, gemaakt door de Belgische songwriter en producer Willem Ardui, bekend van hip hop duo Blackwave en zijn samenwerking met Froukje op het nummer ‘Licht & Donker’.

‘Reworks [FSOLG]’ is nu beschikbaar op Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer en Bandcamp.

Op 12 juni ging Luka’s Concertfilm gemaakt in De Doelen, Rotterdam in première. De rework voor ‘Same Song’ van Wannes Salomé wordt daar, samen met hem, live uitgevoerd. Het is nu terug te kijken via de website van De Doelen.

Luka’s aankomende shows:
04-07 Metropolis, Rotterdam (NL) (Online show) 22-10 BIRD, Rotterdam (NL)
28-08 O. Festival, Rotterdam (NL) 23-10 Metropool, Hengelo (NL)
14-10 Luxor Live, Arnhem (NL) 13-11 Rockit Festival, Groningen (NL)
16-10 Patronaat, Haarlem (NL) 26-11 Paradiso, Amsterdam (NL)
Ga voor meer info en tickets naar www.snowstar.nl/shows

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over