Geniet op 15/4 in avant-première van ‘The Host’ tijdens de Student Choice bij Kinepolis
Twilight-fans hoeven niet langer op hun honger te zitten want eindelijk is de verfilming van een nieuwe Stephenie Meyer bestseller een feit. Met de avant- première van ‘The Host’ kan ieder studentenzieltje zich als allereerste laten onderdompelen in een gloednieuw sciencefictionavontuur vol liefde en actie. Een reden te meer dus voor iedere studerende filmfanaat om uit te kijken naar het einde van de paasvakantie en op 15 april af te zakken naar Kinepolis tijdens de Student Choice.

Ben je student, wil je deze avant–première zeker niet missen en ben je nog niet in het bezit van een Kinepolis Student Card, surf dan snel naar de Kinepolis website en vraag gratis je persoonlijke Student Card aan. Kinepolis somt met veel plezier de vele voordelen even op:

- Tot 30% korting op je favoriete film, drank en snacks;
- De fijnste bioscoopevenementen, met iedere maandag de Student Night aan € 6,50 + gratis drankje;
- 1 x per maand een avant-première aan €6,50 + gratis drankje;
- Extra voordelen via de partners van de kaart;
- Een gratis filmticket voor je verjaardag.

Deze unieke avant-première gaat op 15 april in alle Kinepolis bioscopen van start, nl. Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Imagibraine, Kortrijk, Leuven, Liège, Oostende en Palace Liège.

Korte inhoud ‘The Host’:
Onze wereld is bezet door zogenaamde 'zielen' die het lichaam van andere wezens overnemen. Wanda krijgt het lichaam van voormalig verzetsstrijder Melanie toegewezen. Maar Melanies geest weigert om haar lichaam zomaar af te geven en vecht terug.

‘The Host’ is de verfilming van de gelijknamige bestseller van Stephenie Meyer (The Twilight Saga). Voor meer info over de Kinepolis Student Choice, surf naar www.kinepolis.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: