Het programma van Sziget 2017 is nog steeds niet uitgegroeid. Dit keer voegen Macklemore & Ryan Lewis, Biffy Clyro, Birdy, Bakermat en zes andere artiesten zich bij de eerder aangekondigde namen. Op meer dan 50 venues zijn tussen 9 en 16 augustus honderden acts te zien op het kleurrijke Óbuda-eiland in Boedapest.

Macklemore & Ryan Lewis, die al eerder op Sziget speelden, staan op 12 augustus als headliner op de Main Stage. Ook Biffy Clyro keert deze zomer terug naar de Main Stage, op 10 augustus. Op 13 augustus vliegen onder meer Tycho en Allah-Las over. Vanaf Nederlandse bodem zijn Bakermat en Don Diablo toegevoegd aan de line-up. De Duitse rapper Marteria maakt zijn opwachting op The Island of Freedom op 14 augustus. Op de laatste festivaldag, 15 augustus, zorgen onder andere Birdy, Breaking Benjamin en HVOB voor een knallende afsluiting.

Tickets

Zowel de 7- als 5-Day Passes zijn nog tot 31 mei voor de huidige prijzen te verkrijgen op nl.szigetfestival.com. De eerste twee dagen, 9 en 10 augustus, vallen buiten de 5-Day Passes. Voor deze Dag -1 en Dag 0 zijn tevens losse dagtickets beschikbaar, evenals voor de overige dagen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: