Na alle mogelijke andere showbizzfeestjes afgeschuimd te hebben, vindt Paul de Leeuw het de hoogste tijd dat Showbizz Bart ook eens bij Manneke Paul langskomt. Amper terug van een trip naar Parijs met 20 BV’s wordt hij een levend onderdeel van de showbizzversie van het kinderspel ‘Galgje’.

Na Erika Van Tielen begint nu ook haar ‘kleine’ zus Heidi Van Tielen aan een TV-carrière. Reden genoeg voor Paul om de twee zussen te ontvangen en ze honderduit te laten vertellen over hun gelijkenissen en verschillen.

Het wordt ook een behoorlijke sportieve show, want Erik wil het aankomend Belgisch Kampioenschap G-Karate (karate voor mindervaliden) in de aandacht brengen. Samen met enkele spelers krijgt Paul een cursus voor beginners. En dan is er ook nog Tom Goegebeur, die begin deze maand brons haalde op het EK gewichtheffen tot 56 kg. Paul is wel benieuwd om deze indrukwekkende spierballen eens in het echt te zien.

En naar aanleiding van de Internationale Dag van de Geleidehond wordt na een avontuurlijke proef meteen duidelijk hoe nuttig zo’n beestje kan zijn.

Uiteraard is er ook de huisband van Miguel Wiels die zich samen met het publiek van zijn “speelse” kant laat zien, zijn er de nodige verrassende verzoeken en heel wat ontroerende reacties.

Dit alles en nog zoveel meer, nu zondag 21 april 2013 bij VTM, deze keer (en volgende week zondag) uitzonderlijk niet live.

Manneke Paul, onvoorstelbaar onvoorspelbaar, aflevering 13 op zondag 21 april 2013 om 21.20 bij VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: