Op zondag 8 mei staan er duizenden deelnemers klaar aan de startlijn van de Wings for Life World Run in Ieper. Gisterenavond werd een laatste keer samen geoefend tijdens de training run in Wuustwezel. Een vijftigtal sportievelingen werden daar achtervolgd door Marc Herremans, die in de Catcher Bike zat. Een voorproefje op het échte werk, want het unieke aan de Wings for Life World Run is dat er geen finishlijn is. Wel een Catcher Car. Haalt die je in, dan is jouw wedstrijd voorbij.

Na training runs in Kortrijk, Gent, Doornik, Roeselare en Ieper, verzamelden gisterenavond al heel wat lopers aan het coaching center van Marc Herremans in Wuustwezel. Voor de laatste keer trainden ze gisteren samen voor de Wings for Life World Run. Red Bull zorgde voor een hevige warming-up, opzwepende muziek en de nodige verfrissing.

Marc Herremans was er om de lopers een hart onder de riem te steken. Vanuit de ‘Catcher bakfiets’ moedigde hij ze aan om sneller te lopen. Want wie anders dan ex-Ironmanatleet Marc Herremans, die zelf werd getroffen door een ruggenmergletsel, kan een betere ambassadeur zijn voor de Wings for Life World Run? Het inschrijvingsgeld van de Wings for Life World run gaan namelijk volledig naar het onderzoek naar de genezing van dwarslaesie.

Loop mee
Je inschrijven voor de Wings for Life World Run kan nog tot 4 mei op de website http://www.wingsforlifeworldrun.com/be/nl/. Geen zin om alleen te lopen? Je kan je ook een team inschrijven! Trommel al je vrienden, familie, collega’s, je club, … op om samen deel te nemen aan deze unieke wedstrijd. Bovendien is het niet alleen je doel om de Catcher Car voor te blijven, je komt ook te weten wie van je team het verste rende en wat de totale afstand en het gemiddelde is van jouw team.

En nu? In volle sprint naar zondag 8 mei.

Kan je niet in Ieper geraken op 8 mei? Op Red Bull TV kan je die dag de hele wedstrijd volgen: http://www.redbull.tv/

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: