Juicht Vlaanderen, juicht! Een nieuw supertalent verschijnt aan de einder. Martine de Kok studeerde in 2006 af met de laatste lichting studenten van Studio Herman Teirlinck en debuteert nu op de planken met haar volstrekt eigenzinnige brouwsel: Konijn met pruimen.

Wat is konijn met pruimen?
Nee, geen live-kookprogramma! Wel een film. En een muziekprogramma. Beeld én geluid dus, voor dezelfde prijs. En een muzikale ontdekking die u niet licht zal vergeten: Martine de Kok, singer-songwriter-regisseur-scenarist én actrice. Een combinatie die Hollywood ons nu al benijdt.

‘Konijn met Pruimen’ is eerst een film: het verhaal van Louise (gespeeld door Martine zelf). Ze werkt in een knopenwinkel en droomt ervan pianiste te worden. Daardoor komt ze in een totaal absurde, kakkewietachtige maalstroom van gebeurtenissen terecht. Een zeldzame combinatie van pure slapstick en heel originele muziek bij een film met verrassende cameo’s van bekende acteurs, o.a.: Peter Vandeneede, Manou Kersting en Nele Goossens.

Daarna is het ook een muziekprogramma waarin Martine vertelt hoe zij de wereld ziet. D.w.z: Nederlandstalig werk over plotse zwerfhonden, hilarische wespensteken, brutaal ldvd en andere noodzakelijke toevalligheden. Zelf gecomposteerd, zonovergoten, weerzinwekkend intiem en liefst van al knalrood rockend op de piano.

Première op 13 april 2006 om 20.30h
Andere speeldata zijn: 13, 14, 15, 20, 21, 22, 28 en 29 april
Telkens om 20h30 in de Zwarte Zaal van het fakkelteater, Reynderstraat Antwerpen

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: