De Nederlandse dj en producer Mau P heeft sinds megahit ‘Drugs From Amsterdam’ niet stilgezeten en brengt vandaag een officiële remix uit van ‘Ray Of Solar’, de comback hit van het wereldberoemde dj-trio ‘Swedish House Mafia’.

Mau P is erin geslaagd de essentie van het origineel vast te leggen en de plaat te transformeren in een euforisch meesterwerk. De remix van ‘Ray Of Solar’ is een passende opvolger van ‘Metro’, waarmee de Nederlandse dj deze productiestijl voor het eerst verkende.

Op ware Mau P-manier heeft het niet lang geduurd voordat hij zijn recent geprezen werk opvolgde. Anno 2022 brengt de Nederlander in een schijnbaar ongekend tempo originals en remixes uit voor de grootste namen in de dance muziek. Mau P begon dit jaar met een enkel nummer in zijn discografie. Acht maanden later en het staat vol met remixes voor niemand minder dan Calvin Harris, de Swedish House Mafia en Armand van Helden, evenals verschillende originals, waaronder de zomer anthem van 2023 Metro. Een opmerkelijke prestatie.

“Muziek zit zeker in mijn DNA, maar ik weet zeker dat er geen Mau P zou zijn zonder de invloeden van de Swedish House Mafia. Zij zijn de reden dat ik dit pad ben ingeslagen en deze remix is echt iets wat de cirkel voor mij rond maakt.” zegt Mau P wanneer hem wordt gevraagd naar zijn nieuwste werk. “Ik heb het gevoel dat ik elke maand een quote moet bedenken over een nieuwe droom die uitkomt, maar niks is zo bizar als deze, dat is zeker.”

Steve Angello voegt namens de Swedish House Mafia toe; “We kijken al een tijdje naar Mau P en zijn fan van wat hij allemaal heeft gedaan. We zijn erg blij dat hij een remix maakt van onze nieuwste single, Ray Of Solar!”

Luister naar Mau P’s Ray Of Solar remix via swedishhousemafia.lnk.to/ROSMauP.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over