Wij sprokkelden gisteren na het optreden enkele korte reacties van bezoekers.

[b]reactie van Karen Damen (K3)[/b]
[i]over Natalia:[/i]
Ik vond het concert super, tof en wereldklasse van Natalia. Ik had ze al een paar keer gezien en deze keer was het anders maar minstens even goed. Je kan ze daar even goed alleen zetten dan is het nog goed.

[i]Over succes van K3:[/i]
Het was inderdaad super om 12 keer voor een uitverkocht Ahoy te mogen optreden. Het was een ongelooflijk succes dit hadden we nooit durven voorspellen. Ook het succes van het album is heel groot. Vooral om dit na 7 jaar nog altijd te kunnen presteren.

[b]reactie van sarah Jansens:[/b]
Het voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Ik vond het dan ook super. Ik hoop dat ze in de toekomst nog meer van die dingen mag doen.

[b]reactie van Cauwenbergh Eline:[/b]
Ik vond het optreden ronduit zalig. Ik had het mij net zo voorgesteld daarom dat ik erzoveel van genoot. Ik hoop dat Natalia nog veel mag optreden en misschien wel naar het Buitenland kan.

[b]reactie van Annelies:[/b]
Ik vond het zeer goed. Het is een straffe madam dan ook hé. Het voldeed compleet aan mijn verwachtingen dan ook.

[b]reactie van Ilse - Ken:[/b]
Wij vonden het machtig. Het was nog beter dan wij het ons hadden voorgesteld. Wij hopen dat ze nog met Tina Turner op de grote podiums mag staan.

[b]reactie van Dirk en Joke Thijssen:[/b]
Wij vonden het heel goed. Het leek wel 1 blok graniet dat op het podium stond. Het voldeed absoluut aan onze verwachtingen en wij vonden het zalig ontspannend. Je kon je echt eens relaxen. Wij hopen dat ze dit elk jaar opnieuw zo'n prachtshow ineensteekt. Misschien ook wel eens een beetje rock.

[b]reactie van iemand annoniem:[/b]
Ik vond het heel goed maar persoonlijk vond ik het 2de deel toch beter doordat het publiek dan toch nog net iets meer meedeed. Ik verwachte eigenlijk niets daarmee dat het mij zo enorm positief opviel. Ik zal zeker blijven luisteren naar Natalia.

[b]reactie van Natascha Vanlommel:[/b]
ik vond het 2 de deel beter omdat er dan ook meer bekende liedjes waren die ik kon meezingen in het eerste deel waren er een aantal liedjes die ik niet eens kende mar ik vond het echt waar super
natalia is gewoon de beste zij weet altijd het publiek op te fleuren !!!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: