Op vrijdag 11 oktober 2013 spatte een ijzersterk en zelden gezien België-gevoel van het televisiescherm. Na de aftrap van de belangrijke voetbalmatch Kroatië-België, volgde de aftrap van het nieuwe seizoen Belgium’s Got Talent. Dat ons land barst van het talent, viel meteen op in de eerste auditieaflevering. Dat ons land dat talent ook in de armen sluit, bleek uit de meer dan een miljoen kijkers die afstemden op de eerste auditieaflevering.

Gemiddeld 972.000 kijkers volgden Belgium’s Got Talent op vrijdagavond, waardoor de eerste aflevering meteen een marktaandeel van 42,8% op VVA 18-54 opstreek. Het afgelopen weekend liep de teller nog op tot 1.032.498 kijkers (live +2), een mooie start voor het nieuwe Belgium’s Got Talent-seizoen.

Ondertussen is de kleine Tristan, die in de eerste auditieaflevering de harten van het publiek, de jury en de kijker veroverde met zijn Gangnam Style, goed bezig om ook de wereld te veroveren. Hij mag bijna één week na de lancering van zijn auditiefilmpje op YouTube al bijna 1,3 miljoen hits achter zijn naam schrijven, 1.274.509 om precies te zijn. En de teller loopt nog volop. Vanavond staat de kijker al een nieuwe, verrassende preview te wachten uit de tweede auditieaflevering op vrijdag 18 oktober 2013.

Belgium’s Got Talent elke vrijdag om 20.35 bij VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: