In de nieuwe DVD special “Reis in de Tijd” beleven Mega Mindy en haar vrienden een hilarisch en uiterst spannend avontuur over de eeuwen heen. Onze helden maken de verste reis ooit waarbij ze hun voor, voor, voor voorouders te hulp moeten snellen. Maak kennis met Mega Mira, Mega Ridder Tobias, Sheriff Migrainius, Grootpa en Grootma Fonkel in deze gloednieuwe Mega Mindy DVD special. En naast de special presenteert Mega Mindy ook haar gloednieuwe single met bijhorende videoclip: ‘Wij gaan reizen door de tijd!” Je vindt de single en videoclip op de DVD, maar je kan het liedje nu ook downloaden via https://itunes.apple.com/be/album/wij-gaan-reizen-door-tijd/id717111384?... en de videoclip bekijken via http://www.youtube.com/watch?v=em1vwNwCHgQ. Kijk- en luisterplezier gegarandeerd dus!

Inhoud DVD 
Wanneer het Blieptoniet, de geheime grondstof die de transformatie-capsule aandrijft uitgeput is, moeten de Fonkels wel heel ver reizen om nieuwe brandstof op te halen.  Al generaties lang wordt het Blieptoniet van de ene Fonkel op de andere Fonkel doorgegeven. Mieke belandt door de tijdreiskast van Opa in hun dorpje zo’n 1000 jaar geleden, tijdens de middeleeuwen. Ze moet  haar voorouders vinden en snel Blieptoniet te pakken krijgen. Want in hun dorp in de tegenwoordige tijd neemt een motorbende onder leiding van Helga  stilaan de macht over. 

In het verleden is Mieke getuige van een aanval van de gevaarlijke Noormannen, een boevenbende die ook daar het dorp wil overnemen. Gelukkig kunnen Ridder Tobias en Mega Mira het onheil afwenden.  Op de steun van Schout Migrainius hoeven ze niet echt te rekenen.  Hij ziet in Mieke een gevaar en sluit haar zelfs op. Gelukkig zijn alle Fonkels uit hetzelfde hout gesneden, zelfs over de eeuwen heen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over