Het is al geleden van november 2021 dat nieuwkomer Mervyn zijn single ‘Zielsveel Van Je Hou’ uitbracht. Het liedje was een ode aan zijn oma Nicole, die begin oktober 2021 overleed. Dit was een 'tussensong', want Mervyn was op dat moment al bezig met een ander nummer. Hij nam de tijd om te experimenteren met een nieuwe sound en komt nu naar buiten met zijn gloednieuwe single 'Go With The Flow'.

Mervyn (22) uit Brugge bracht in zijn prille carrière al drie eigen songs uit. Hij vindt het belangrijk om als jonge telg naar buiten te komen met eigen werk en géén covers. Dit is iets waar deze artiest veel belang aan hecht. Maar deze keer ging Mervyn nog een stapje verder. Samen met zijn producer werkte hij maar liefst anderhalf jaar (!!!) aan zijn nieuwste single 'Go With The Flow'. De eerste gesprekken rond zijn kersvers project dateren inderdaad al van februari 2021.

De jonge energieke zanger wil – samen met zijn team – scoren met deze single. “De tekst werd geschreven door Sabien Tiels, het arrangement, de muziek en de productie waren in handen van Filip Martens. Dit zijn twee gevestigde waarden in het Vlaamse muzieklandschap. Ik ben dan ook ontzettend vereerd dat hun stempel op mijn nieuwe nummer ‘Go With The Flow’ staat. Het is een nummer dat echt anders klinkt dan mijn vorige singles,” bekent Mervyn.

In veel liefdesliedjes wordt er iemand bezongen. In ‘Go With The Flow’ is dat niet het geval. Het nummer gaat over een relatie die ten einde liep door verschillende en uiteenlopende redenen. “In het begin voel je je miserabel, maar na een tijdje kan je alles wel verwerken en het eventueel een plaatsje geven. Het nummer gaat over de fase nà dat liefdesverdriet. Het moment dat je begint na te denken en bij jezelf denkt: Eigenlijk heb ik mooie momenten meegemaakt en kan ik er met een glimlach op terugkijken. Je hebt alles gegeven maar uiteindelijk ga je je eigen richting uit en is het gewoon ‘Go With The Flow’”, besluit Mervyn.

'Go With The Flow', de nieuwe single van Mervyn, kan u beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over