Heet nieuws op een hete dag! Metallica komt naar Rock Werchter 2022. Ze zijn headliner op vrijdag 1 juli. Van die eerste keer in 1993 tot hun vorige passage op het festival in 2014, altijd zijn ze indrukwekkend, altijd spat de energie ervan af, altijd spelen ze met de grootste toewijding. Metallica is de beste metalband van de wereld. Geen discussie daarover. En zo kent Rock Werchter 2022 zijn 2de headliner. Eerder kondigde Pearl Jam al aan dat ze naar het Festivalpark komen op de openingsdag van het vierdaagse festival. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2022 start op woensdag 23 juni om 10u via ticketmaster.be.

Sad but true... geen Rock Werchter volgende maand. Het festival werd eerder dit jaar uitgesteld omdat de huidige omstandigheden nog niet toelaten een groot meerdaags festival te organiseren. Betere tijden zijn op komst. Volgend jaar is Rock Werchter er opnieuw. In volle en beste vorm, van donderdag 30 juni tot zondag 3 juli 2022 in het Festivalpark in Werchter. Het wordt een feest als nooit tevoren. Met Pearl Jam en Metallica staan alvast grote kleppers op de affiche van Rock Werchter 2022. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

De ticketverkoop van Rock Werchter 2022 start op woensdag 23 juni om 10u via ticketmaster.be.

Gedetailleerde ticketinfo is beschikbaar via rockwerchter.be. De bestelling van tickethouders van Rock Werchter 2021 is reeds omgeboekt naar Rock Werchter 2022. Wie dat wenst kan nog krediet aanvragen tot 30 september. De tickethouders zijn persoonlijk op de hoogte gebracht over de ticketregeling door Ticketmaster.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rock Werchter
Datum: 
30 juni - 3 juli 2022
Locatie: 
Werchter

Reservatie:

Meer over