The word is out! Metallica kondigt vandaag de data aan van het Europese luik van hun WorldWired Tour ter promotie van hun jongste album ‘Hardwired... To Self-Destruct’. De tour houdt halt in het Antwerps Sportpaleis op woensdag 1 november (Allerheiligen) en vrijdag 3 november. De beloftevolle Noorse metalband KVELERTAK is de support act. De laatste passage van Metallica indoor dateert alweer van 2009. Het podium stond toen midden in de zaal. Ook deze keer speelt de band in the round, omringd door zijn Belgische fans. Tickets voor de Antwerpse concerten zijn beschikbaar vanaf vrijdag 24 maart om 11u.

Het album ‘Hardwired... To Self-Destruct’ werd in november vorig jaar gereleast en debuteerde wereldwijd op #1 in de charts. De internationale en Belgische pers was erg lovend over het nieuwe werk van James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett en Robert Trujillo:

  • Rolling Stone: “Metallica‘s ‘Hardwired’ shreds back to vintage eighties terror!”
  • Kerrang!: “This is Metallica galvanized, refreshed, refocused and rediscovering themselves. Best thing they've done since The Black album? Yep!”
  • De Morgen: “'Hardwired... to Self-Destruct': de klauwende comeback van Metallica!”
  • HUMO: “Woest galopperende thrash van de snedigste soort, waarmee Hetfield en co. lijken te willen zeggen: ‘Hey, kids, wij hebben dit uitgevonden, and this is how it’s done!’”

De ticketverkoop start vrijdag 24 maart om 11u via livenation.be en proximusgoformusic.be. Elk aangekocht ticket via de officiële ticketkanalen geeft bovendien recht op een fysiek of digitaal standaard exemplaar van het album ‘Hardwired... To Self-Destruct’!

De Met Club (fanclub) 24 hrs Presale start dinsdag 21 maart om 10u. Voor de allergrootste fans zijn er 3 speciale ticketpackages ter beschikking: The Hardwired Experience, The Whiplash Experience en The Unforgiven Experience. Meer info over ieder ticketpackage vind je op proximusgoformusic.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Metallica
Datum: 
1 en 3 november 2017
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over