Omdat zijn optreden in de RTM Stage razendsnel was uitverkocht, voegt Michael McIntyre een tweede Nederlandse show toe aan zijn 'MACNIFICENT' World Tour. Op 8 februari 2024 staat de Britse komiek op het podium van AFAS Live in Amsterdam. De kaartverkoop start vrijdag 17 november om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl.

Michael McIntyre heeft zich gedurende zijn carrière ontwikkeld tot een wereldwijd fenomeen, met een indrukwekkend trackrecord van meer dan vier miljoen verkochte kaartjes en het breken van box-office records over de hele wereld. Zijn charismatische persoonlijkheid maakte hem de gevierde gastheer van twee kijkcijferkanonnen op de BBC: de met een BAFTA bekroonde "Michael McIntyre’s Big Show" en "The Wheel", waarvan hij ook de presentatie verzorgt voor NBC in Amerika.

In de afgelopen vijf jaar, sinds zijn laatste tour, heeft de wereld heel wat chaos doorstaan. In zijn nieuwe show 'MACNIFICENT' gaat McIntyre dit alles omzetten in een uitbundige viering van de waanzin van het leven.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over