The Wolf of Wall Street

Cinemaketen Kinepolis pakt in 2014 opnieuw uit met knallers van avant-premières tijdens het vernieuwde concept van ‘Students at the Movies’. Nu de meeste studenten zich volop voorbereiden op de nakende kerstexamens, wordt de ene cursus na de andere verslonden, gemarkeerd en samengevat. But all work and no play makes Jack a dull boy. Tijd voor de nodige ontspanning dus. Met de avant-première van ‘The Wolf of Wall Street’ in het verschiet, geregisseerd door Martin Scorsese, krijgen studenten als allereerste de kans om bij Kinepolis hun favoriete acteurs, waaronder Matthew McConaughey, Jean Dujardin, Jonah Hill en niemand minder dan Leonardo DiCaprio, in één film aan het werk te zien. Reden te meer om het nieuwe jaar goed in te zetten en op maandag 6 januari 2014 naar Kinepolis af te zakken want ‘The Wolf of Wall Street’ wil je voor geen geld van de wereld missen.

Ben je student, filmliefhebber en ben je nog niet in het bezit van een Kinepolis Student Card, surf dan naar de Kinepolis website en vraag gratis de Student Card aan. Kinepolis somt met veel plezier de vele voordelen even op:

  • 25% korting op je favoriete film;
  • Een extra voordelige prijs voor de fijnste bioscoopevenementen;
  • Iedere maandag is het ‘Student Night’ waarbij je aan € 6,50 naar elke film kan;
  • 1 x per maand een avant-première exclusief voor studenten aan € 6,50, beter bekend

als Students at the Movies;

  • 10% korting in de Kinepolis shop op popcorn, nacho’s, schepsnoep en softdrinks;
  • Extra voordelen via de partners van de kaart;
  • Een gratis filmticket voor je verjaardag (of de dag erna).

Deze unieke avant-première van ‘The Wolf of Wall Street’ gaat op 6 januari 2014 in alle Kinepolis bioscopen van start, nl. Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Imagibraine, Kortrijk, Leuven, Liège, Oostende en Palace Liège.

Korte inhoud ‘The Wolf of Wall Street’:

‘The Wolf of Wall Street’ is gebaseerd op de succesvolle autobiografie van Jordan Belfort en gaat over Belforts spectaculaire succes en even spectaculaire ondergang op Wall Street. Eveneens komen zijn flamboyante levensstijl en tumultueuze privéleven, dat werd gedomineerd door een verslaving aan seks, drugs, alcohol en geld, uitgebreid aan bod.

Voor meer info over Students at the Movies bij Kinepolis, surf naar www.kinepolis.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: