Op 24 september kiest een vakjury in de Antwerpse Zuiderkroon het nieuwe PRINCESS MODEL OF THE YEAR. De winnaressen hebben, naast de vele mooie prijzen, onmiddellijk een uitnodiging op zak voor de MODEL OF THE WORLD verkiezing, die in 2007 in Curaçao zal worden gehouden. De verkiezing is géén ‘miss-verkiezing’. De organisatoren zijn op zoek naar een topmodel, met de kwaliteiten om internationaal door te breken op en naast de catwalk. De knowhow en steun van New Models Agency zal Princess garanderen een waardige ambassadrice te selecteren. De verkiezing loopt simultaan in België en Nederland, en voor beide landen zal telkens een winnares worden geselecteerd.

Princess Household Appliances BV, opgericht in 1994, is ‘s werelds grootste aanbieder van chromen klein huishoudelijke producten. Wereldwijd werken 98 eigen medewerkers en distributeurs in meer dan 75 landen mee aan de verdere uitbouw van het succes van Princess. Met de talrijke productlijnen in Household, Beauty en Garden, voert Princess het grootste assortiment in semi-professionele chromen producten ter wereld. Daarnaast is Princess steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Princess zorgt voor een geheel eigen identiteit, met ambassadeurs zoals Felice, de Nederlandse Meesterkok van de eeuw Cas Spijkers & componist/pianist Tonny Eyk.

Ter introductie van de Princess Beauty producten organiseert Princess elk jaar de Princess Model of the Year verkiezing. Dit jaar gaat deze verkiezing door op 24 september 2006, in de Zuiderkroon. Als vervolg op de Princess Model of the Year in diverse landen wordt er ook weer in 2007 een nieuwe Princess Model of the World verkiezing gehouden.

New Models Agency, opgericht in 1968 (38 jarig bestaan) bewees zijn succes zowel in België, als in het buitenland in verschillende sectoren zoals Haute Couture, postorder catalogus, cinema en prèt-à-porter.

Bekend en erkend door al de grote namen in het beroep, New Models heeft altijd een sterke internationale loopbaan voor zijn modellen opgebouwd door ze voor te stellen in Parijs, Milaan en New York, in de beste studio's van bekende fotografen of voor covers van magazines zoals ELLE, Marie-Claire en Vogue.

Vertegenwoordiger van meer dan 200 Belgische en buitenlandse modellen, beroept New Models zich op zijn professionalisme en ervaring om zijn klanten beter te bedienen met originele en verbazende ideeën.

Zuiderkroon Events, dat eerder tekende voor talloze schitterende shows en unieke evenementen, zet zijn schouders onder de verkiezing. Zuiderkroon Events is steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten en samenwerkingen. Deze prestigieuze verkiezing past dan ook perfect binnen die strategie. Bovendien biedt de Zuiderkroon, op het hippe Zuid in dé modestad bij uitstek, Antwerpen, onderdak aan de finale.

Zuiderkroon Events zal samen met Princess Entertainment Group instaan voor de organisatie van de show en de communicatie in België.

KANDIDATES kunnen zich inschrijven op www.modeloftheyear.be tot 31 mei 2006.
KANDIDATES zijn minimaal 1m70, 17 jaar en hebben maximaal confectiemaat 40.
Meer info op www.princess.be of via tel O3/650.19.54

DE PRESELECTIES vinden plaats op 28 juni 2006 in de Zuiderkroon, vooraf zal door NEW MODELS AGENCY al een selectie worden gevoerd. Elke geselecteerde kandidate krijgt daarvoor een persoonlijke uitnodiging.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: