De Wit-Russische newwaveband Molchat Doma maakt zich klaar voor een nieuwe tour in het najaar. En ook België staat op de agenda! Op zaterdag 26 oktober staan ze op het podium van Trix in Antwerpen. Als special guest brengen ze Urban Heat mee. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 juni om 10u via livenation.be en trixonline.be.

Molchat Doma werd in 2017 opgericht in Minsk, Wit-Rusland, door Egor Shkutko, Roman Komogortsev en Pavel Kozlov. Hun muziek is duister, maar toch dansbaar, en vormt een kruising tussen postpunk, new wave en synthpop. Dankzij mond-aan-mondreclame slaagden ze er al snel in een trouwe fanbase uit te bouwen. In 2020 ging de band viraal met meer dan een miljoen views op YouTube en een TikTok-hit voor “Судно(БорисРыжий)” (“Bedpan (Boris Ryzhy)”). Dit najaar staan ze op het podium van Trix. Niet te missen!

Tickets voor het concert in Trix zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 juni om 10u via livenation.be en trixonline.be en kosten €38,50 - €36,50 (inclusief servicekosten).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over