Bones is een nummer over de noodzakelijke constructies die een mens opwerpt om vat te krijgen op de wereld, van speelse kussenforten tot huizen met betonnen muren. Het is een bezwerend, sferisch verlangen naar stevige botten die ondersteuning bieden aan het gewicht van alle toenemende littekenweefsel.

Bones is de titeltrack van het debuutalbum van momoyo, Gaps in Time, dat in het najaar verschijnt bij Starman Records. Het nummer werd geproducet door Jonas Bruyneel, gemixt door Filip Tanghe (Balthazar, Warhaus) en gemasterd door Brian Lucey (Arctic Monkeys, Depeche Mode). De lyric video werd gemaakt door acteur/muzikant Thomas van Caeneghem.

Momoyo

Intense pop die drijft op nachtelijke beats, vintage synths, bezwerende strijkers en een stem die je bij de keel grijpt. momoyo is de band rond auteur/muzikant Jonas Bruyneel met Frie Mechele, Esther Coorevits (Jan Verstraeten, Noémie Wolfs), Renaud Debruyne en Sven Sabbe (Galine). momoyo verraste in 2020 met een debuut-EP die airplay kreeg op Radio 1 en Studio Brussel en meer dan 350.000 keer gestreamd werd. Afgelopen zomer stond de band o.a. op Kunstenfestival Watou, Copacobana festival en Student Kickoff.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over