Hands is een ode aan mensen die begrijpen dat het waardevol is om los te breken en te transformeren. Het is een zomerse, dansbare oproep om ongeremd om je heen te slaan en vastgeroeste structuren op te schudden. Een beetje kwaad, maar het soort kwaadheid dat aanzet om als een sloophamer door het leven te gaan.

Hands is de nieuwe single van Gaps in time, het debuutalbum van momoyo dat op 16 september verschijnt bij Starman Records. Het nummer werd geproducet door Jonas Bruyneel, gemixt door Filip Tanghe (Balthazar, Warhaus) en gemasterd door Brian Lucey (Arctic Monkeys, Depeche Mode). De videoclip werd gemaakt door Hannes Bruyneel.

Intense pop die drijft op nachtelijke beats, vintage synths, bezwerende strijkers en een stem die je bij de keel grijpt. momoyo is de band rond auteur/muzikant Jonas Bruyneel met Frie Mechele, Esther Coorevits (Jan Verstraeten, Noémie Wolfs), Renaud Debruyne en Sven Sabbe (Galine). momoyo verraste in 2020 met een debuut-ep die airplay kreeg op Radio 1 en Studio Brussel en meer dan 400.000 keer gestreamd werd.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over