Het Tilburgse drietal, dat bestaat uit Myrte, Timo en Daan die elkaar hebben leren kennen op de Rockacademie, heeft via Mattan Records hun nieuwe single Pour Into Me uitgebracht. Het is de opvolger van hun succesvolle debuut single Easy Going.

Gitarist Daan over de single: "Ik denk dat het inhoudelijk het mooiste nummer is dat we hebben. Het gaat erover dat je klaar bent met je leeg voelen, dat je ernaar verlangt om meegesleurd te worden door iemand. Die kan je dan weer opvullen met alle mooie dingen in de wereld".

Pour Into Me is nu hier te beluisteren op alle digitale platformen.

Luisteren naar Mood Bored klinkt als een existentiële crisis die voelt als een zomerbriesje. Met een eigen geluid vol poppy hooks, punky basslines en rauwe gitaren bestormen ze het indierock landschap en nemen ze je met hun nostalgisch aandoende liedjes mee op hun zoektocht naar een eigen plek in een wereld waarin alles verneukt lijkt te zijn.

Mood Bored (3voor12 Talent) is de komende maanden live te bewonderen tijdens de Popronde. Met meer dan twintig shows is Mood Bored een van de meest geboekte acts!

Mood Bored Spotify

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over