De zomer komt in zicht! En hiermee ook de programmering van MOODS!, het stadsfestival dat zich afspeelt in de historische binnenstad van Brugge. Voor deze editie kunnen we, na SUZANNE VEGA, nog een fijne selectie bands aankondigen.

Gratis concerten

Op vrijdag 31 juli trappen de Belpophelden van ABSYNTHE MINDED, die onlangs een volledige make-over ondergingen, MOODS! 2020 op gang met een gratis concert op de Brugse Burg. Ze stellen daarbij ook hun nieuwe plaat voor, die nog dit voorjaar verschijnt. Op zaterdag 1 augustus verwelkomen we daar de Ierse singer-songwriter en multi-instrumentaliste LISA HANNIGAN samen met het avontuurlijke Duitse ensemble s t a r g a z e. De Franse ska/folkies van BABYLON CIRCUS komen, na eerdere fel gesmaakte concerten, op vrijdag 7 augustus terug naar Brugge met een nieuw album onder de arm. De dag erna, op zaterdag 8 augustus, neemt reggaelegende TIKEN JAH FAKOLY hetzelfde podium over. Hij brengt op zijn beurt z'n jongste release 'Le Monde Est Chaud' mee.

Betaalconcerten

Voor de betaalconcerten in de magische setting van het binnenplein van het Gruuthusemuseum, werd eerder al de komst van SUZANNE VEGA bevestigd op dinsdag 4 augustus. Daar worden nog een concert van de Deense indietrots EFTERKLANG, op maandag 10 augustus en het project van THE COLORIST ORCHESTRA & GABRIËL RIOS, die zijn repertoire door het Belgische ensemble onder handen laat nemen, op dinsdag 11 augustus, aan toegevoegd.

Tickets via moodsbrugge.be en In&Uit Brugge.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: