De alt-pop rockers van Mother Mother hebben een topzomer achter de rug met optredens op enkele van ’s werelds meest prestigieuze festivals (Pukkelpop, Reading & Leeds, Lollapalooza en Lowlands). In de nasleep daarvan komen ze vandaag met mooi nieuws op de proppen. Niet alleen brengen ze met “Into My Heart” een gloednieuwe single uit, ze kondigen ook een uitgebreide Europese tournee aan! 30 concerten in 17 verschillende landen, waaronder een Belgische stop op zondag 10 maart in de Brusselse Ancienne Belgique.

Mother Mother bestaat uit Ryan Guldemond (zang, gitaar), Molly Guldemond (zang, toetsen), Jasmin Parkin (zang, toetsen), Ali Siadat (drums) en Mike Young (bas). Ze staan vooral bekend om de uitzonderlijk hechte band met hun fans en de tomeloze energie die ze in hun liveshows brengen. De Canadese band zingt over thema's als vervreemding en het verlangen naar zelf- en maatschappelijke acceptatie. Een thuis vormen voor zij die het gevoel hebben nergens anders bij te horen, dat is hun missie. Na albums ‘Hayloft’ en ‘Hayloft II’ boeken ze vooral met opvolger ‘INSIDE’ internationaal succes. Meer dan 6 miljard streams wereldwijd en meerdere noteringen in de Billboard charts zijn daar getuige van.

Tickets voor het concert in AB zijn beschikbaar vanaf vrijdag 22 september om 9u via livenation.be aan €26 inclusief servicekosten. Er zullen daarnaast ook VIP packages aangeboden worden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over