Mustii stelt zijn tweede album '"It's Happening Now' voor, de opvolger van zijn succesvolle debuutalbum '21st Century Boy' uit 2018. In april 2021 onthulde de Belgische artiest zijn eerste single 'Alien', die van meet af aan de toon zette voor deze conceptuele plaat. Ondertussen deelde Mustii ook het krachtige en radiovriendelijke 'Give Me A Hand' en meer recent de dromerige track 'New Becoming'.

Beluister 'It's Happening Now'

Mustii over het album:

"Dit elf tracks tellende album is gebaseerd op het verhaal van mijn vader en zijn broer Michel, die uit een klein middenstandsgezin in de buurt van Charleroi kwamen. Toen ik een tiener was, werd bij mijn oom - die stierf toen ik dertien was - schizofrenie vastgesteld. Ik heb daar levendige herinneringen aan, ik heb hem gezien in zijn crisissituaties, gehoord over zijn weglopen, zijn pijn en zijn uitspattingen."

TRACKLIST "IT'S HAPPENING NOW"

1. It's Happening Now
2. Alien
3. Give Me A Hand
4. New Becoming
5. After Dark
6. Pretty World
7. Silver Light
8. Midnight Angel
9. Run For Your Friends
10. Skyline
11. Shame
12. Suburban King

'It's Happening Now' kan je live ontdekken in Parijs, Londen, Luxemburg, Luik en Gent vanaf april 2022. Hoewel Mustii in november al een eerste afspraak had met zijn fans in de AB Club om zijn nieuwe album voor te stellen in avant-première, zullen de Brusselse fans Mustii opnieuw aan het werk kunnen zien in de grote zaal van de Ancienne Belgique op woensdag 8 juni 2022.

Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over