Naar aanleiding van de release van zijn nieuw album It’s Happening Now, waarvan de release gepland staat voor januari 2022, kondigt Mustii de eerste data van zijn gelijknamige toer aan. Zo staat de Ancienne Belgique in Brussel o.a. gepland voor 8 juni. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 19 november via www.mustiimusic.com en www.abconcerts.be.

Het parcours van Thomas Mustin, de echte naam van Mustii, loopt als van een leien dakje. Na zijn studies als acteur krijgt hij al snel rollen in het theater (Hamlet,…), op televisie (La Trève, Je Voulais Juste Rentrer Chez Moi) en in de bioscoop (Grave, Un Petit Boulot,….), en ontvangt hiervoor in 2019 de Magritte voor Beste Jong Mannelijk Talent.

Ondertussen gaat ook zijn muzikale carrière even vlot van start. In 2016 brengt Thomas onder het pseudoniem Mustii zijn eerste EP uit, met de debuutsingle The Golden Age. Al snel is hij te bewonderen op de podia van menig festival, zoals o.a. het Brussels Sumer Festival, de Francofolies van Spa, Les Ardentes, Les Solidarités, Les Nuits Botanique,…. Zijn succes wordt bekroond met de award voor Revelatie van het Jaar op de D6bels Music Awards. Kort nadien wordt in de herfst van 2018 zijn eerste album 1st Century Boy gereleased.

Ook al concentreert hij zich na 2 uitverkochte AB’s op het schrijven van een nieuw album, toch rust ook de acteur in Thomas niet op zijn lauweren : hij speelt mee in de film Vous n'aurez pas ma haine, in de Franse serie L'île aux 30 cercueils en kruipt in 2022 terug in de huid van Hamlet.

Na de release van zijn jongste single Give Me A Hand kondigt de Belgische artiest de eerste data voor zijn nieuwe toer alvast aan die o.a. Brussel, Luik, Gent, Parijs, Londen en Luxemburg zal aandoen. De tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 19 november om 10u via www.mustiimusic.com en www.fkpscorpio.be.

Data :

  • 19/04/2022 Parijs - La Boule Noire
  • 21/04/2021 Londen - The Old Blue Last
  • 23/04/2022 Gent - Charlatan
  • 24/04/2022 Luxemburg - Rockhal
  • 08/06/2022 Brussel - Ancienne Belgique
  • 09/06/2022 Luik - Caserne Fonck

Tickets en prijzen*:
Ancienne Belgique - Brussel 31 euro
Charlatan - Gent 16,50 euro
*Prijzen inclusief servicekosten

De verkoop voor deze show start op vrijdag 16 november 10:00 via www.mustiimusic.com en www.fkpscorpio.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over