Mustii zal België vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival 2024 in Malmö. In België zijn we al lang op de hoogte van het talent van de zanger/acteur, het moment is nu aangebroken om de rest van Europa te overtuigen van zijn gave als performer. De Brusselaar zal ook zijn vierde show in Ancienne Belgique spelen op 19 oktober 2024.

De geruchten doen al enkele weken de ronde, maar we kunnen de verrassing eindelijk bevestigen: Mustii zal België vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in 2024! De Belgische artiest maakt volgend jaar zijn comeback en gaf vandaag details over zijn deelname aan de bekendste muziekwedstrijd ter wereld.

Goed nieuws komt in dit geval in drievoud, want Mustii heeft volgend jaar ook een nieuw album en bijhorende tournee klaar staan. Hij zal voor de vierde keer optreden in Ancienne Belgique op zaterdag 19 oktober 2024. Tickets voor dit concert gaan aanstaande vrijdag 1 september om 16u in de verkoop via www.fkpscorpio.be en www.mustiimusic.com.

OVER MUSTII
Thomas Mustin is auteur, componist, zanger en acteur. Hij viel meteen na zijn studies al enorm op en reeg de ene rol na de andere aan elkaar: in het theater (Hamlet, onder leiding van Emmanuel Dekoninck ), op televisie en Netflix (in de serie La Trêve) en in films (onder andere in Grave, Un Petit Boulot, L'Echange des Princesses). Zijn eerste echt grote rol had hij al meteen in 2017 vast, naast Mathilde Seigner in de Franse tv-film Je Voulais Juste Rentrer Chez Moi, waarin hij de beruchte Patrick Dils speelt. Hij ontving ook de prestigieuze Magritte award voor beste mannelijke belofte in de Belgische cinema.

Intussen timmerde het multitalent ook aan zijn muzikale carrière onder de naam Mustii. Met zijn twee albums (‘21st Century Boy’ en ‘It's Happening Now’), een reeks succesvolle tournees (waaronder drie uitverkochte concerten in AB) en de ‘Revelation of the Year’ trofee op de D6bels Music Awards, weet hij het publiek te verleiden met zijn betoverende popstem, die tegelijk krachtig en breekbaar is.
In 2024 is Mustii op alle fronten terug: hij vertegenwoordigt België op het Eurovisiesongfestival in Zweden, brengt een nieuw album uit, verschijnt op tv en in de volgende film van Michiel Blanchart, La nuit Se Traîne, samen met Romain Duris.

Supporteren voor de deelname van Mustii aan het Eurovisiesongfestival in Malmö kan tijdens deze data:
7 mei : 1ste halve finale
9 mei : 2de halve finale
11 mei : finale

Tickets scoren voor zijn show in Ancienne Belgique op zaterdag 19 oktober 2024 kan vanaf nu vrijdag 1 september om 16u via www.fkpscorpio.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over