Met een seizoensfinale boordevol spanning nam Familie op vrijdag 27 juni 2014 een zomerbreak. De 856.580 kijkers die op de afspraak waren -goed voor een marktaandeel van 37,5 % (VVA 18-54, cijfers live+6)- gingen op hun beurt de grote vakantie in met flink wat onopgeloste vraagstukken en cliffhangers. Vertrekt Maarten naar Pakistan om Roos te redden? Kan Delphine Louise het zwijgen opleggen nadat zij getuige was van de aanslag op Elise? Hoe reageert Peter op de terugkeer van June en de bitsige concurrentiestrijd die Véronique voert? Waarom maakt Thomas Feyaerts net nu zijn opwachting en wat hoopt hij te bereiken? Mysteries worden ontrafeld vanaf maandag 25 augustus 2014, in het nieuwe Familie-seizoen.

Voor heel wat Familie-adepten is één vraagstuk binnenkort alvast opgelost. Dat van Thomas Feyaerts. Via de VTM app konden zij tijdens de zomer zoeken naar de echte Thomas en naar zijn dubbelganger. Meer dan 177.500 nieuwsgierigen verdiepten zich dag na dag in een boeiende en vaak verrassende speurtocht die aanstaande zaterdag 16 augustus 2014 zijn ontknoping kent. Tien spelers van de app zullen GPS-coördinaten ontvangen, die hen naar een locatie ergens in Vlaanderen brengt, om daar de laatste puzzelstukken in elkaar te doen passen.

Familie-fans die de ontrafeling van het mysterie Thomas Feyaerts op het tv-scherm willen zien én de antwoorden op de andere vragen willen kennen, moeten nog even geduld oefenen tot de start van het nieuwe Familie-seizoen op maandag 25 augustus. Eén dag eerder, op zondag 24 augustus, kunnen ze de spannende seizoensfinale nog eens herbeleven meteen na het midddagnieuws omstreeks 13.40.

Familie vanaf 25 augustus 2014 elke weekdag om 19.55 uur bij vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over